Terug naar nieuws
Ortega submersibles met Polarttech onderdelen

Ortega submersibles met Polarttech onderdelen

Helemaal booming zijn ze op het moment, de Ortega submersibles. De snelste, veiligste en meest veelzijdige duikbootjes ter wereld. Ze lijken regelrecht uit een James Bond film te komen en Polarttech heeft de eer er aan mee te mogen werken.

Ortega submersible: het summum van een duikboot

RTL nieuws besteedde er een enthousiast nieuwsitem aan: ‘Nederlands duikbootje blijkt goudmijn.’ Een wonderlijk verhaal over twee vrienden die graag duiken en om die hobby nog beter te kunnen uitvoeren een duikbootje bouwden. Dit werd al snel het summum van een duikboot. De duikboot is snel, veilig en super flexibel te manoeuvreren in het water. Nu leveren ze de Ortega submersible aan filmmakers, onderzoekinstituten en zelfs offshore bedrijven.

Polarttech onderdelen voor de Ortega submersible

Wij zijn ongelofelijk trots om mee te mogen werken aan deze bijzonder duikboten. Polarttech levert onder andere de wingtips (de eindstukken) ter bescherming van de vleugels. Daarnaast leveren we tevens de voorbumper en de achterbumper. Deze onderdelen maken wij in een zwarte polyurethaan, in een speciale kwaliteit die zeewaterbestendig is en bovendien perfect schokken op kan vangen. Verder hebben wij de handvatten en de stuurknuppels in een mooie taaie en slagvaste kwaliteit gemaakt.Bent u benieuwd of wij ook bijzondere onderdelen voor uw product kunnen maken? Neem contact op met de verkoopafdeling.