Erkend leerbedrijf

Wij zijn gecertificeerd voor onderstaande opleidingen:

VMBO Leerwerktraject / Boris

Oriëntatie op beroep en loopbaan, een opleidingstraject op maat en leren in ons bedrijf, om vervolgens uit te komen bij een praktijkverklaring en een baan.

MBO BOL / BBL (niveau 2)
Techniek en Procesindustrie

Bewerking materialen voorbereiden, machine productie gereed maken, materiaal bewerkingen uitvoeren, meten en controleren eigen werk, materiaal bewerkingen afronden, apparatuur onderhouden.

MBO BOL / BBL (niveau 2)
Afbouw, hout en onderhoud

(I.p.v. hout bewerk je bij ons kunststof) Machinaal materiaal bewerken en voorbereiden, productiegegevens samenstellen, (plaatmateriaal) selecteren, controleren en transporteren, snijgereedschappen aanbrengen en instellen, machines instellen.

Volg je een andere MBO opleiding?

Volg je een andere MBO opleiding, maar wil je toch bij ons komen leren-werken? Stuur dan een e-mail naar jobs@polarttech.nl en vraag naar de mogelijkheden. Ook voor jouw opleiding kunnen we een certificering aanvragen.

Erkend leerbedrijf

Over SBB

De stichting SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) is de samenwerkingsorganisatie voor erkende leerbedrijven. SBB is verantwoordelijk voor de erkenning en begeleiding van leerbedrijven. Ook vervult zij de rol van informatie- en adviescentrum.

Over (project) Boris

De Borisaanpak zorgt ervoor dat leerlingen uit het praktijkonderwijs en het voortgezet speciaal onderwijs zich goed oriënteren op hun loopbaan, dat ze een passende opleiding krijgen en dat ze begeleid worden bij het vinden en houden van een werkplek. In drie stappen worden de leerlingen naar een passende baan geleid: Loopbaanoriëntatie, passende opleiding en leren in de praktijk.

Erkend leerbedrijf

Wil je bij ons leren(-werken)?

Stuur dan je cv, motivatie en stageopdracht. Vergeet niet de informatie over je de opleiding mee te sturen en te vermelden over welke periode het gaat.

+31 13 530 3500