Bekleden en coaten

Polyurethaan bekleding

Er zijn verschillende methoden om een product te voorzien van een polyurethaan bekleding. Spuiten of sprayen wordt gebruikt voor een dunwandige bekleding. Onze bekledingstechnologie biedt meer mogelijkheden. Zo kunnen we ons met deze technologie beter aanpassen aan de toepassing van het product. Een ander voordeel van bekleden ten opzichte van spuiten is dat er bij deze technologie wordt ‘aangegoten’. Dit maakt het eindresultaat dikwandiger.

Bekleden en coaten

Polyurethaan coating

Bij het coaten met polyurethaan brengen we een of meerdere lagen polyurethaan op een moedermodel aan. De polyurethaan coating brengen we aan de buitenkant aan, waardoor daar een minder exacte vormgeving kan ontstaan.

Bekleden en coaten

Polargard®: super bekleding

In 2012 ontwikkelde Polarttech een nieuw en uniek product dat we Polargard® noemen. Dit is een slijtvaste polyurethaan plaat met een backing die een open structuur heeft. Daardoor kan de Polargard® plaat worden verlijmd met staalplaatdelen, zoals trilbakken en stortkokers. Naast deze Polargard® Canvas variant, bieden wij ook Polargard® met staalinlage. Deze plaat kan mechanisch worden bevestigd.

Bekleden en coaten

Contacteer ons alstublieft!

Wij zijn gespecialiseerd in duurzame polyurethaan oplossingen.