Terug naar nieuws
 Polarttech leidt vakmensen op

Polarttech leidt vakmensen op

Sinds 3 september j.l. zijn wij officieel erkend leerbedrijf in Nederland! Wij zijn trots op deze titel. Het is mooi dat we op deze manier iets terug kunnen doen voor onze samenleving. De jeugd heeft de toekomst en via deze weg kunnen we jongeren helpen bij een succesvolle carrière in de technische industrie.

SBB en Boris erkenning

SBB heeft Polarttech gecertificeerd als erkend leerbedrijf voor verschillende opleidingen. We bieden stage- en afstudeermogelijkheden aan op verschillende niveaus, zowel op VMBO (wij zijn een Boris leerbedrijf!) als MBO niveau. En ook onze eigen medewerkers kunnen nu een gecertificeerde opleiding bij ons volgen.

Kom jij bij Polarttech leren-werken?

Bij Polarttech houden we ons bezig met de productie van hoogwaardige polyurethaan en kunststof producten. Ben jij een enthousiaste, leergierige leerling of student die wel zin heeft in een uitdaging? En denk je dat een dynamische, informele organisatie met korte communicatielijnen bij je past? Kom dan stage lopen of leren-werken bij Polarttech. Wil je meer weten over alle opleidingsmogelijkheden, onze erkenningen bij SBB en project Boris? Kijk dan op de pagina Polarttech, een erkend leerbedrijf.