sbbPolarttech, een erkend leerbedrijf

Polarttech is door SBB gecertificeerd als erkend leerbedrijf. Op verschillende afdelingen bieden wij stage- en afstudeermogelijkheden aan op zowel VMBO als MBO (2) niveau.

Wij zijn gecertificeerd voor VMBO en MBO opleidingen

Ben jij een enthousiaste, leergierige leerling of student die wel zin heeft in een uitdaging? En denk je dat een dynamische, informele organisatie met korte communicatielijnen bij je past? Kom dan stage lopen of leren-werken bij Polarttech. Wij zijn gecertificeerd voor onderstaande opleidingen:

 

VMBO Leerwerktraject / BorisOriëntatie op beroep en loopbaan, een opleidingstraject op maat en leren in ons bedrijf, om vervolgens uit te komen bij een praktijkverklaring en een baan.
MBO BOL / BBL (niveau 2)
Techniek en Procesindustrie
Bewerking materialen voorbereiden, machine productie gereed maken, materiaal bewerkingen uitvoeren, meten en controleren eigen werk, materiaal bewerkingen afronden, apparatuur onderhouden.
MBO BOL / BBL (niveau 2)
Afbouw, hout en onderhoud
(I.p.v. hout bewerk je bij ons kunststof)
Machinaal materiaal bewerken en voorbereiden, productiegegevens samenstellen, (plaatmateriaal) selecteren, controleren en transporteren, snijgereedschappen aanbrengen en instellen, machines instellen.

 

Wil je bij ons leren(-werken)?

Wil je bij ons komen leren (-werken)? Stuur dan je cv, motivatie en stageopdracht naar jobs@polarttech.nl. Vergeet niet de informatie over je de opleiding mee te sturen en te vermelden over welke periode het gaat.
Volg je een andere MBO opleiding, maar wil je toch bij ons komen leren-werken? Stuur ons dan een e-mail en vraag naar de mogelijkheden. Ook voor jouw opleiding kunnen we een certificering aanvragen.

Over SBB

De stichting SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) is de samenwerkingsorganisatie voor erkende leerbedrijven. SBB is verantwoordelijk voor de erkenning en begeleiding van leerbedrijven. Ook vervult zij de rol van informatie- en adviescentrum.

Over (project) Boris

De Borisaanpak zorgt ervoor dat leerlingen uit het praktijkonderwijs en het voortgezet speciaal onderwijs zich goed oriënteren op hun loopbaan, dat ze een passende opleiding krijgen en dat ze begeleid worden bij het vinden en houden van een werkplek. In drie stappen worden de leerlingen naar een passende baan geleid: Loopbaanoriëntatie, passende opleiding en leren in de praktijk.

Boris