Polarttech op Pinterest

pinterest_badgePolarttech ‘pint’ sinds kort actief mee op Pinterest, het populaire online prikbord waarop iedereen beeldmateriaal kan delen. Wij zijn van mening dat een foto vaak meer zegt dan duizend woorden. Neemt u een kijkje op onze Pinterest pagina?

Anno 2015 denken de meeste mensen in beelden. Pinterest is heel visueel van aard en sluit hier perfect bij aan. Op Pinterest kunt u inspiratie opdoen voor elk project of elke interesse. Zoek ‘pins’ (afbeeldingen) die bij uw interesse passen en ‘pin’ (bewaar) ze op uw eigen ‘board’ (prikbord).

Pinterest boards van Polarttech

Op de Pinterestpagina van Polarttech zijn maar liefst zeven prikborden te vinden. Wij hebben ervoor gekozen ‘boards’ te maken over Polarttech zelf, over onze polyurethaan bewerkingen en ons draaiwerk. Natuurlijk mogen prikborden over onze producten niet ontbreken, deze kunt u bekijken in de boards polyurethaan producten, Polargard® en kunststof producten. En last but not least is er een board Polarttech Nieuws!’ waarin we de allerlaatste nieuwtjes over Polarttech en onze producten pinnen. Op de prikborden kunt u in één oogopslag alles wat bij het onderwerp hoort zien. Door de ‘pin’ aan te klikken kunt u ‘repinnen’ of direct naar de bijbehorende pagina op onze website surfen.

Binnenkort meer boards en pins

Uiteraard blijft Polarttech de laatste nieuwtjes pinnen. Ook is het de bedoeling, dat wij nieuwe boards blijven plaatsen die zich richten op onze producten. Via de productboards en het nieuwsboard kunt u inspiratie opdoen voor uw projecten en in één klik naar de juiste pagina op onze website navigeren.

Kijk op onze Pinterest pagina!

Bent u al nieuwsgierig geworden? Neem dan zeker een kijkje op de Pinterest pagina van Polarttech!

Reageren is uitgeschakeld voor dit bericht.