Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Werken bij Polarttech

Polarttech is een technisch productiebedrijf dat dagelijks kwalitatief hoogwaardige producten uit polyurethaan en kunststoffen produceert. Polyurethaan is een rubberachtige kunststof die zeer veelzijdig is – zowel in materiaal als in toepassingen. Wij zijn een klein, jong en dynamisch bedrijf met korte communicatielijnen. Onze cultuur kenmerkt zich als informeel en betrokken.

Werken bij Polarttech
Bij Polarttech werken ongeveer vijftien gemotiveerde medewerkers dagelijks met veel plezier aan kwalitatief hoogwaardige producten. Wij adviseren klanten, zoeken de meest geschikte oplossing en realiseren het gewenste product. Wij denken met onze klanten mee.

Wat bieden wij?

Polarttech biedt een prettige werksfeer, een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Bovendien bieden wij in deze economisch moeilijke tijden een stabiele werkomgeving.

Wie zoeken wij?

Om ons team te versterken zijn wij altijd op zoek naar mensen die hun kennis en kwaliteiten voor ons willen inzetten. Kun jij snel schakelen, houd je van hard werken en voel je je betrokken? Dan ben jij degene die wij zoeken! En maak je geen zorgen als je kennis en ervaring uit de polyurethaanindustrie mist. Wij bieden je graag een intern opleidingstraject aan.

Ben jij de collega die wij zoeken?

Stuur dan je cv en motivatie naar jobs@polarttech.nl/