Grensverleggend en flexibel

Bij Polarttech staat u als klant centraal. Bent u op zoek naar een complex product of heeft u een technisch probleem? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, indien nodig zelfs op locatie, en zoeken voor u de meest geschikte oplossing. Wij realiseren het gewenste product. Waar anderen stoppen, helpen wij u verder.

 

SpincastingPolarttech biedt u een uitgebreid assortiment aan kwalitatief hoog-waardige polyurethaan producten. Doordat wij zelf de polyurethaan-systemen mixen, is een enorme variëteit in materiaal – en daarmee eigenschappen – mogelijk. Ook beschikken wij over de mogelijkheid om nabewerkingen op polyurethaan producten te doen, in onze eigen draaierij. Hier kunnen tevens andere kunststoffen voor u worden bewerkt.

Wij denken met u mee 

Uit ervaring weten wij dat problemen niet bestaan. Uitdagingen wel. Wij zoeken voor u de oplossing op maat. Hierbij zetten we al onze kennis en ervaring in op het gebied van materialen, bewerkingen en toepassingen. Indien nodig komen wij bij u op locatie.

Polarttech ontwikkelt

Onze afdeling Research & Development is grensverleggend met betrekking tot het ontwikkelen van nieuwe producten en het verbeteren van bestaande producten. We lopen vooruit op de ontwikkelingen in de polyurethaan verwerkende industrie. Ook verbeteren we onze eigen polyurethaansystemen continu. Op deze manier brengen wij onze producten naar een nog hoger niveau en kunnen wij ze optimaal toepassen op uw situatie.

Persoonlijke benadering

Bestelt u regelmatig bij Polarttech? Dan krijgt u een vaste contactpersoon bij ons toegewezen. Op deze manier kunnen wij het beste inspringen op uw vragen, u van passende offertes voorzien en uw opdrachten beter uitvoeren. Kiest u voor Polarttech, dan kiest u voor een partner die met u meedenkt.