Polyurethaan bewerkingen

Polarttech mixt zelf de juiste chemicaliën tot polyurethaansystemen. Dat maakt een enorme variëteit in materiaal – en daarmee eigenschappen – mogelijk. De materialen worden gebaseerd op de toepassing van het product. Dat kunnen harde, zachte, flexibele, taaie en lichte materialen zijn in verschillende kleuren. Bijna al het denkbare is mogelijk.

Doordat ons polyurethaan verschillende eigenschappen heeft, kunnen wij u legio mogelijkheden en oplossingen bieden. Polarttech verwerkt en bewerkt polyurethaan met de volgende technieken:

Polyurethaan gieten

Polyurethaan gietenIn de polyurethaangieterij van Polarttech gieten we verschillende polyurethaan-systemen onder vacuüm tot massieve producten (zowel machinaal als handmatig).

Bekleden en coaten

Bekleden en coaten met polyurethaan
Bij Polarttech kunt u terecht voor het bekleden en coaten met polyurethaan. Polyurethaan leent zich uitstekend als beschermlaag voor diverse materialen.

Rotomoulding

Rotomoulding
Polarttech is één van de weinige bedrijven in Nederland die u de unieke mogelijkheden van rotomoulding biedt. Met rotomoulding maken we holle producten.

Spuiten en sprayen

Spuiten en sprayen met polyurethaan
Bij Polarttech kunt u terecht voor het spuiten of sprayen van polyurethaan. Spuiten of sprayen wordt gebruikt voor een dunwandige bekleding.