Draaiwerk

DraaiwerkBij Polarttech bent u voor al uw draaiwerk, in kleine of grote productseries, aan het juiste adres. Met onze verschillende conventionele draaibanken kunnen wij alle soorten kunststof  en polyurethaan draaien. En in voorkomende gevallen ook rubber.

Polarttech levert custom-made producten zoals afdichtingen, o-ringen en vouwbalgen van polyurethaan en kunststof. U vraagt, wij draaien. Hierbij zijn wij in staat zeer complex vormgegeven producten te maken. Polarttech garandeert u een hoge graad van nauwkeurigheid. Afhankelijk van het materiaal kunnen wij binnen toleranties van 0,05 mm werken.

Specialist in polyurethaan draaiwerk

Door de jaren heen hebben wij onszelf ontwikkeld tot een specialist in polyurethaan draaiwerk. Polyurethaan is een moeilijk te verspanen materiaal. U kunt bij Polarttech eindproducten laten produceren volgens uw eigen specificaties. Dit kan eenvoudig aan de hand van een tekening of model. Met name onze vouwbalgen (PU) zijn ongeëvenaard binnen Nederland.

Kunststof draaiwerk

DraaiwerkOok voor kunststof draaiwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruime voorraad kunststoffen zoals POM, PTFE, TFM en polyurethaan. In onze kunststof draaierij verspanen wij, naast deze kunststoffen, ook andere kunststof kwaliteiten op aanvraag.

Grote draaidiameter

Onze maximale draaidiameter is 2050 mm. Hierin is Polarttech uniek. Wij zijn de enige partij in Nederland die u dit kan bieden.

U vraagt, wij draaien

In voorkomende gevallen draaien wij ook maatwerk rubber afdichtingen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel +31 (0) 13 530 3500 of mail naar sales@polarttech.nl